Je Ware Zelf En Het Kleine Trauma

Je Ware Zelf En Het Kleine Trauma

Op zoek naar de onderliggende pijn

De onderliggende pijn die we (bewust of onbewust) nu in ons volwassen leven nog kunnen laten meespelen in onze keuzes, in onze reacties, in onze manier van leven.


Basisangsten:

  • De angst om niet erkend te worden;
  • De angst om niet gehoord te worden;
  • De angst om niet geaccepteerd te worden;
  • De angst om te verliezen;
  • De angst om afgewezen te worden;
  • De angst om niet bij de groep te horen;
  • De angst om niet goed genoeg te zijn.



Als je dus op zoek gaat naar jouw diepgewortelde overtuigingen en drijfveren, zul je inzicht krijgen in jezelf en bewustere keuzes kunnen maken. Niet langer gedreven door angst om bijvoorbeeld afgewezen te worden, maar puur en alleen omdat jij dat wilt. Het kost tijd, onderzoek en investering in jezelf. En ik wil je graag helpen bij deze bijzondere reis. Ik begrijp hoe het voelt en ik ben zelf gegroeid door dit proces, wat me heeft geleid naar een leven van moeiteloosheid.


Overtuigingen

Samen kunnen we ontdekken welke diepgewortelde overtuigingen jou belemmeren en welke behoeften onvervuld zijn gebleven. Ik zal je begeleiden bij het verkrijgen van inzicht in jezelf, het helen van oude wonden en het herstellen van je ware zelf. We zullen werken aan het ontwikkelen van een sterk gevoel van eigenwaarde, het vinden van jouw unieke stem en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.


Laat de pijn en ongemakkelijkheid plaatsmaken voor innerlijke vrede, vreugde en vervulling. Door jezelf te leren kennen, kun je een leven leiden dat authentiek is en waarin je jezelf volledig kunt omarmen. Samen zullen we werken aan het loslaten van belemmerende patronen en het ontwikkelen van gezonde relaties, zowel persoonlijk als professioneel.


Ben jij er klaar voor?

Klaar om jouw innerlijke kracht te herontdekken en een leven te leiden dat in lijn is met jouw ware zelf? Schrijf je dan nu in voor onze cursus 'Wie ben jij?' en laat mij je gids zijn op deze transformerende reis. Samen zullen we jouw pijn omzetten in groei, jouw onzekerheid in zelfvertrouwen en jouw zoektocht naar erkenning in een leven vol vervulling en authenticiteit. Het is tijd om jezelf te bevrijden en te stralen als de prachtige persoon die je bent.


>> Training "Ontdek Wie Je Bent"